Intuitieve Ontwikkeling

Meer zelfkennis, zelfvertrouwen en een betere intuitie

Individuele coaching, trainingen, workshops en cursussen

Korte omschrijving

Je intuitie ontwikkelen gaat hand in hand met jezelf ontwikkelen. Je leert met behulp van speciale lichaamsoefeningen en meditaties beter te luisteren naar jezelf, dichter bij jezelf te komen. De visualisaties geven je een gereedschap in handen waarmee je jezelf beter kunt hanteren of waarmee je op een snellere manier weer in balans kunt komen. Veel oefeningen kun je gewoon overdag doen; tijdens je werk, op de fiets of waar je maar wilt. Het is een bijzondere kennismaking met meditatie en visualisatie ter ondersteuning van de persoonlijke ontwikkeling. Interesse en aandacht zijn belangrijker dan een goede conditie bij deze werkvormen.

Onderdelen

We werken rond thema's als jezelf gronden, in het hier en nu zijn, aandachtig bij jezelf blijven, jezelf centreren, focussen, energie laten stromen, je eigen psychische ruimte schoonmaken, in je eigen kracht durven staan, werken met weerstanden en neutraliteit, bewust worden wat je fysiek en psychisch nodig hebt, lezen van je eigen roos, werken met affirmaties, contact maken met het kind in jezelf en je innerlijke leraar.

Voor wie vooral bedoeld?

Intuitieve ontwikkeling is eigenlijk voor iedereen zeer bruikbaar. Het is vooral een bijzondere kennismaking met meditatie en visualisatie ter ondersteuning van de persoonlijke ontwikkeling. In de 4 jaar dat ik de trainingen heb gegeven, blijkt het vooral om de volgende groepen te gaan.

Persoonlijke groei voor meer zelfkennis, zelfvertrouwen en een betere intuitie.

Leidinggevenden voor een effectiever gebruik van de eigen intuitie in het contact met medewerkers.

Alternatieve therapeuten voor een veel betere bescherming van de eigen energie/aura bij het werken met anderen.

Werkzoekenden voor een veel betere verbinding van hoofd en hart bij het nemen van ingrijpende beslissingen.

Wanneer nu juist dit programma?

"De beste bijdrage die jij aan de samenleving kunt leveren is het ontwikkelen van jouw mogelijkheden en het vinden van jouw persoonlijke weg." (Freek Ykema) Als je gelooft in de eenheid van lichaam, hart en geest en graag meer kennis over jezelf wilt opdoen. Als je voorbij je denken en je rationaliteit durft te zoeken naar antwoorden vanuit andere (diepere) delen van jezelf. Je leert weer te vertrouwen op je eigen indrukken en gevoelens. Gaandeweg kom je steeds dichter bij je eigen innerlijke stem en vind je steeds meer eigen antwoorden. Tenslotte zal je eigen band met je innerlijk weten weer versterkt worden en zul je weer meer durven vertrouwen op je eigen intuitie en kracht. Je gaat weer varen op je eigen innerlijke kompas.

Kleding, eten en drinken

Zorg voor prettig zittende kleding

Interesse en/of vragen? Neem a.u.b. contact op via kleijnen@plex.nl of via 06-19012464.

Vanaf oktober 2004 worden cursussen intuitieve ontwikkeling alleen nog maar in workshopvorm gegeven in Venlo.

Terug naar begin

Home| Keuzes| Agenda