Innerlijke Kracht

Meer gezondheid en zelfkennis

Individuele coaching, (bedrijfs)trainingen, workshops en cursussen

Korte omschrijving

Wij zullen bezig zijn met speciale lichaamsoefeningen, meditaties en energie-oefeningen voor een betere balans, schonere energie-circulatie, meer rust en zelfvertrouwen. We werken rond thema's als jezelf gronden, in het hier en nu zijn, aandachtig bij jezelf blijven, jezelf centreren, focussen, energie laten stromen, je eigen psychische ruimte schoonmaken en in je eigen kracht durven staan. Interesse en aandacht zijn belangrijker dan een goede conditie bij deze werkvormen.

Onderdelen

T'ai Chi Ch'uan is van oudsher een zelfverdedigingskunst die ook nog op latere leeftijd beoefend kan worden, is een zachte, aandachtige en meditatieve manier van bewegen die heel ontspannend werkt, is een bewegingskunst waarbij je als je regelmatig oefent vanzelf rustiger, meer ontspannen en beter in balans komt, is een Chinese vorm van bewegen en je maakt al doende heel langzaam en heel praktisch kennis met begrippen als yin, yang, meridianen en chakra's, chi, enzovoorts.

T'ai Chi Chi Kung is een Chinese bewegingskunst waarbij de nadruk ligt op het cultiveren van energie, houdt zich bezig met de innerlijke structuur van Tai Chi, d.w.z. de manier waarop de energie door het lichaam stroomt, richt zich op het werken met drie krachten, namelijk de Universele kracht, Kosmische kracht en Aardekracht.

Rots&Water is een psychofysieke trainingsmethode die helpt bij het leren beheersen, vergroten en richten van de eigen kracht.

Intu´tieve Ontwikkeling leert je door middel van meditatie-oefeningen beter te luisteren naar jezelf en naar je lichaam, biedt je mogelijkheden om jezelf beter te hanteren en om weer sneller in balans te komen, kent veel oefeningen die je gewoon overdag kunt doen; tijdens je werk, op de fiets of waar je maar wilt

PDF blad voor 1-daagse trainingen 2012 bekijken

Meer informatie over de 5-daagse training bekijken?

Jpg-ontwerp over de 5-daagse training bekijken?

Kleding, eten en drinken

Zorg voor prettig zittende kleding

Interesse en/of vragen? Neem a.u.b. contact op via kleijnen@plex.nl of via 06-19012464.

Vanaf oktober 2003 zijn er ook volledige programma's Innerlijke Kracht in Venlo, Venray, Tegelen en Helden te volgen.

Terug naar begin

Home| Keuzes| Agenda